Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Flair Borrel

Netwerkborrel en louge/dance evenementen organiseren
Bedrijfsgegevens
burgemeester freijterslaan 138c
4703et Roosendaal

Website: http://www.flairborrel.nl/
Telefoonnummer: 0643414774

Contactpersoon
Naam: Dhr. mfa Hellendoorn
Emailadres: info@flairborrel.nl
Telefoonnummer: 0643414774

Social Media
Facebook https://www.facebook.com/Flair-netwerkborrel-888831001228582/

Bedrijfsactiviteiten
Netwerkborrel en louge/dance evenementen organiseren

Uitgebreide beschrijving

Wij zijn van mening dat het stoffige koffiehoekje verleden tijd is, daarom vonden wij het tijd voor wat nieuws en zijn we de Flair Borrel gaan organiseren. Omdat er steeds meer jonge en oudere ondernemers zijn die onze mening delen willen wij graag de mogelijkheid bieden om elkaar eens op een andere manier te ontmoeten. 

Het begin van de borrel zal starten om 17:00 uur met "after hour networking". Hier kun je, onder het genot van een hapje en een drankje andere ondernemers ontmoeten en in een relaxte setting met elkaar netwerken. Wij bieden hier ook de gelegenheid om een "all-inclusive" arrangement te reserveren waarbij je van 17:00 uur tot 20:00 uur voor kunt eten en drinken zonder extra kosten. Dit arrangement bieden bij aan voor 30 euro pp (ex btw). Wanneer je gebruik wilt maken hiervan zal je dit van te voren moeten reserveren via info@flairborrel.nl zodat wij hier rekening mee kunnen houden, de factuur kan indien gewenst opgestuurd worden naar je bedrijf. Als afsluiting hebben wij van de ondernemersbag 10 goodiebags ter beschikking gekregen om deze te kunnen verloten, hierin zitten leuke en interessante goodies van verschillende bedrijven. Dus zoek je een ontspannen en laagdrempelige locatie om te kunnen netwerken dan zit je bij ons aan het goede adres.


Aansluitend zal ons Lounge en Dance gedeelte starten, dit gedeelte toegankelijk voor iedereen. Hier zal er een dj lekkere lounge muziek draaien op een volume dat je nog gezellig door kan praten over de week en dus niet met je stem de muziek hoeft te overtreffen, we willen natuurlijk allemaal kwijt wat we die week gedaan en beleefd hebben. Ook hebben wij een geweldige zangeres die de dj zal ondersteunen met haar zang en later op de avond zal er nog meer entertainment bij komen in de vorm van een violist of saxofonist. Naarmate de avond vordert zal het volume wat omhoog gaan zodat je de werkweek goed kan afsluiten en het weekend goed begint.

Nieuwsgierig geworden naar ons business of lounge concept? Kijk ook op onze website www.flairborrel.nlTerug

Google Maps

Weergeven op kaart

50% korting op de regular business ticket via WBBP! Van 15,- euro nu maar voor 7,50 euro
Beste Ondernemers! Wij gaan de volgende stap nemen door een groots event weg te zetten samen met Metsj Point. Het event zal een netwerkborrel met hierbij meerdere sprekers hebben. Onder de netwerkborrel zullen wij ook een grootse beurs organiseren waarbij ondernemers een stand kunnen huren. Na deze netwerkborrel zult u nog niet weg willen gaan, want aansluitend start onze lounge en dance borrel. Hierbij zullen bekende dj's, zangeressen, saxofonisten en drummers een spectaculaire show geven. Bij onze netwerkborrel zorgen wij uiteraard voor de nodige live entertainment, tevens zullen wij dan ook een modeshow wegzetten waarbij hippe bedrijfskleding wordt getoond. Dus bent u een ondernemer die interesse heeft om deel te nemen aan dit event?. Mail ons dan voor meer informatie info@flairborrel.nl Ook zoeken wij ondernemers die een stand willen huren bij ons, zo kunt u persoonlijk aan andere ondernemers vertellen waarom zij zaken met u moeten doen. Voor meer vragen kunt u onze website bezoeken, ook hiervoor kunnen wij u een korting aanbieden van 50,- euro als u lid bent van WBBP. Flair Borrel "where business meets pleasure"

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • Business Post
  • No Corners
  • Aleco Sport Visions
  • De Persgroep
  • Innoverend Werken 22-03-2018
  • Laan 22
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Huijgens Kertzman
Video WBBP
Christian Keijsers