Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Praktijk Modesto

rouwtherapeut en rouw-en verliesbegeleider
Bedrijfsgegevens
Sportstraat 22
4708 AS Roosendaal

Website: http://www.praktijkmodesto.nl/
Telefoonnummer: 0646412385

Contactpersoon
Naam: Mevr. Sandra de Bruyne
Emailadres: info@praktijkmodesto.nl
Telefoonnummer: 0646412385

Social Media
Facebook https://www.facebook.com/PraktijkModesto/
LinkedIn Sandra de Bruyne

Bedrijfsactiviteiten
rouwtherapeut en rouw-en verliesbegeleider

Uitgebreide beschrijving

Sandra de Bruyne is eigenaar van Praktijk Modesto. Zij is rouw- en verlies begeleider en rouwtherapeut in Roosendaal.

Praktijk Modesto richt zich op 50 plussers die worstelen met het dagelijks leven na een ingrijpend verlies. In de periode na een ingrijpend verlies staat het leven letterlijk stil. De wereld om je heen draait door maar jij wordt overvallen door overweldigende emoties en het lijkt alsof de grond onder je voeten wordt weggemaaid. je voelt je onrustig, je krijgt soms stressklachten en je ziet geen uitweg meer. Je slaapt slechter, je voelt je vaak niet gehoord en begrepen en je vindt het lastig om het leven weer op te pakken. Je voelt je somber, soms zelfs schuldig en je merkt dat je niet meer kunt genieten van de dingen die je voorheen wel leuk vond.

Het gebeurt ook vaak dat een verlies van langer geleden een grote rol speelt in de problemen die je in het hier en nu ervaart. Wanneer je bijvoorbeeld in de kindertijd een ingrijpend verlies hebt meegemaakt, kan jou dat in het hier en nu belemmeren, zonder dat je meteen de link legt met de stressklachten die je nu hebt. je hebt bijvoorbeeld concentratieproblemen, bent doodmoe, je voelt je soms enorm onrustig en je merkt dat je hoofd vol zit met rondtollende gedachten. je hebt het gevoel dat je geen grip meer hebt op je leven.

Herken je wat hierboven beschreven staat?

Veel mensen denken: "De tijd zal alle wonden wel helen" of "Het gaat vanzelf weer over" of "Ik moet dit alleen doen". Maar wat zij niet weten is dat het juist erg helend is om je verhaal te delen. Soms heb je juist wat extra ondersteuning nodig en is het helpend om met een therapeut te onderzoeken wat er nou aan de hand is. Door inzicht te krijgen in je gedrag, door te begrijpen waarom je doet zoals je doet, krijg je weer meer grip op je leven en kun je keuzes maken die je helpen om weer verder te gaan.

Het komt veel voor dat een huisarts onvoldoende tijd voor je heeft en de gesprekken bij een psycholoog voelen niet altijd "op maat" en helpend. Met behulp van mijn intensieve peroonlijke begeleiding ga je de diepte in en ervaar je dat je veel rustiger wordt, veel minder maalt en piekert, waardoor je weer beter gaat slapen en je somberheid langzamerhand verdwijnt en je weer kunt genieten van de kleine dingen. Op de langere termijn heb je ook veel voordeel van hetgeen je leert over jezelf, want wanneer er in de toekomst weer een ingrijpende gebeurtenis plaatsvindt, zul je hier anders mee om kunnen gaan en jezelf minder verliezen in die wir war van gevoelens en emoties.

In mijn praktijk heb ik al heel veel mensen mogen begeleiden en telkens ben ik dankbaar dat ik een stukje heb mogen meelopen op hun levenspad. Dankbaar dat de mensen zelf weer verder kunnen en weer vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.

Ik begeleid mensen in lotgenotengroepen, maar ook 1 op 1 in mijn praktijk. Daarnaast verzorg ik lezingen over diverse onderwerpen die te maken hebben met rouw en verlies.

Nieuwsgierig geworden naar mijn begeleidingsmogelijkheden? Neem gerust contact met me op. Op de website www.praktijkmodesto.nl vind je nog meer info.

 

X
X


Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • Business Post
  • No Corners
  • Aleco Sport Visions
  • De Persgroep
  • Innoverend Werken 22-03-2018
  • Laan 22
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Huijgens Kertzman
Video WBBP
Christian Keijsers