Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Columns

De laatste columns van WestBrabant Business Plaza.

M-Research: marktonderzoek volgens de laatste trends én veiligheidseisen

4 oktober 2017
Bij grote en kleine bedrijven is vaak intern al veel informatie beschikbaar, bijvoorbeeld via de website of het CRM-systeem. M-Research adviseert klanten hoe zij met deze data om kunnen gaan en welke informatie zij hieruit kunnen halen. De combinatie van interne met externe data kan veel inzicht geven in bijvoorbeeld de omgeving, concurrentie, bestaande en potentiële klanten.

Terugtredende overheid biedt kansen

21 september 2017
In tijden van crisis wordt met argusogen naar de overheid gekeken. Daar verwachten we oplossingen van, stimuleringsmaatregelen, nieuwe banen en als dat allemaal niet lukt in ieder geval financiële steun. Intussen is de jongste crisis bijna op zijn eind en kunnen de meeste ondernemers hun broek weer zelf ophouden.

Ideebescherming, wat is er mogelijk?

31 augustus 2017
Veel ondernemers herkennen het wel. Je hebt een nieuw idee en zoekt een partner voor het doorontwikkelen hiervan. Maar je wordt onrustig bij de gedachte dat dit idee door een ander kan worden overgenomen zodra je in gesprek gaat met een potentiële partner of financier. Wat zijn de mogelijkheden om je idee te beschermen?

Mensen zijn beelddenkers

16 augustus 2017
In de oudheid toen de mensen nog niet konden lezen en schrijven, communiceerden ze via illustraties. Grottekeningen om mensen te waarschuwen voor gevaar. Later in de geschiedenis waren het de hiërogliefen. De kerken en badhuizen in de Romeinse tijd waren beschilderd met religieuze beelden. In de Middeleeuwen werden op geborduurde tapijten slagvelden uitgebeeld. Stadsomroepers vertelden hun verhalen ook met ‘stripverhalen’. Deze manier van communiceren had twee kanten. Alle mensen begrepen de boodschap en het bleef beter hangen. Lezen en schrijven was meestal alleen weggelegd voor de elite.
Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • Nuri.nu
  • leroy
  • manege de Paardenhoeve
  • Auto Borchwerf 19-1-2018
  • M-Research 10-2017
  • Laan 22
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Huijgens Kertzman
Video WBBP
Christian Keijsers