Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Jetron Automatisering B.V.

ICT, systeembeheer, maatwerk applicatie's
Bedrijfsgegevens
Nucleonweg 22
4706PZ ROOSENDAAL

Website: http://www.jetron.com
Telefoonnummer: 0165582999

Contactpersoon
Naam: Dhr. Jeffry van Meer
Emailadres: jeffry@jetron.com
Telefoonnummer: 0165582999

Social Media
Twitter https://twitter.com/JetronICT
Facebook http://www.facebook.com/jetron.automatisering
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/jetron-automatisering-b-v-

Bedrijfsactiviteiten
ICT, systeembeheer, maatwerk applicatie's

Uitgebreide beschrijving

Jetron is opgericht in 1994 door Jeffry van Meer. Dit door het ontstaan van een steeds grotere vraag naar professionele ondersteuning voor de automatisering van het midden- en kleinbedrijf. Vaak was dit iets wat een boekhouder, omgeschoold personeelslid of zoon van de baas verzorgde. Toen automatisering een steeds belangrijkere rol ging spelen voor de bedrijfsvoering, werd het ook voor steeds meer ondernemers duidelijk dat je het beheer hiervan aan professionals moet overlaten. 

De eerste jaren leverde Jetron alleen diensten in de vorm van advies en implementatie van oplossingen. Ondernemers moesten zelf de benodigde hard- en software aanschaffen op basis van dit advies. Omdat er vaak alleen op prijs gekocht werd en het hen ontbrak aan professionele kennis van automatisering, werd vaak de verkeerde hardware aangeschaft. Daarom zijn wij dit zelf gaan doen. Het leveren van hard- en software is geen core business, maar een extra service naar de klanten. 

Jetron probeert altijd te handelen als systeembeheerder in dienst van het bedrijf. De adviezen zijn dus merkonafhankelijk. Doordat wij dit doen voor heel veel bedrijven, blijven onze medewerkers allround en goed op de hoogte van alle mogelijkheden die de techniek op dat moment biedt

En daar ligt ook de kracht van Jetron. Het gaat om de oplossing, niet om de techniek erachter. Een klant koopt een netwerk, omdat hij een oplossing wil en efficiënter wil werken. De offertes van Jetron bestaan dan ook uit een uitleg van de problemen en de mogelijke oplossingen en alternatieven met hun voor- en nadelen, zodat de ondernemer gefundeerd een beslissing kan nemen. Welke techniek daarvoor dan nodig is, is niet de zorg van de klant, maar die van Jetron en is ondergeschikt aan het doel.Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

IS uw netwerk bestand tegen de moderne bedreigingen
U heeft een computernetwerk, waarschijnlijk gekoppeld met het wereldwijde internet. Misschien heeft u te maken met telewerkers of worden er allerlei verschillende programma’s gebruikt op het netwerk. Uw netwerk wordt beheerd door uw eigen medewerker of iemand van een externe organisatie. Vaak is uw netwerk jarenlang aangepast en uitgebreid met nieuwere apparatuur. Vraagt u zich regelmatig af: - Is mijn computernetwerk wel goed beveiligd zowel van binnen als buiten af? - Hoe snel kan ik weer werken met mijn gegevens na een calamiteit? - Zijn de jaarlijks terugkomende investeringen en uitgaven aan mijn netwerk daadwerkelijk nodig? - Hoe zeker kan ik zijn van de antwoorden op al deze vragen? Jetron Automatisering BV zorgt ervoor dat u hierover niet wakker hoeft te liggen. Onze netwerkscan geeft u realistische antwoorden op al deze terechte vragen én meer. Wij geven u een stukje nachtrust terug! Uw beleving, wensen en behoeften staan bij ons voorop en worden daarom als eerste geïnventariseerd. Pas daarna kan er een daadwerkelijke uitgebreide scan van uw netwerkomgeving plaats vinden door onze consultants. Zaken als veiligheid, back-up en omgeving worden geanalyseerd en afgezet tegen uw beleving, wensen en behoeften. Onze netwerkscan hebben wij zelf ontwikkeld, uiteraard gebaseerd op onze jarenlange ervaring (14 jaar!) met en kennis van computernetwerken.

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • Borchwerf
  • BDO
  • ONZE Vastgoedpartner
  • Easyspaces
  • De Dooij
  • Laan 22
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Huijgens Kertzman
Video WBBP
Innoverend Werken 22-03-2018