Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

G&C De Bot Logistics B.V.

Transport, Zeevracht,Luchtvracht en Intermodaal
Bedrijfsgegevens
Kade 55
4703GC ROOSENDAAL

Website: http://www.gc-logistics.com/
Telefoonnummer: 0165396879

Contactpersoon
Naam: Dhr. GAJM De Bot
Emailadres: info@gc-logistics.com
Telefoonnummer: 0165396879

Social Media
Twitter gcdebotlogistics
Facebook @gcdebotlogisticsroosendaal
Google+ GC Logistics BV
LinkedIn https://nl.linkedin.com/in/gclogistics

Bedrijfsactiviteiten
Transport, Zeevracht,Luchtvracht en Intermodaal

Uitgebreide beschrijving

Een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de logistiek
De liefde voor de logistieke sector werd ons met de paplepel ingegoten. In 1903 startte onze grootvader Gijsbertus de Bot een zand- en grindhandel aan de Westelijke Havendijk te Roosendaal (NB), genaamd GC de Bot en ZN. Zijn enthousiasme voor transport en logistiek werkte aanstekelijk, en hij bracht zijn passie en visie over op de volgende generaties. Het bedrijf bleef binnen de familie, en inmiddels is de vierde generatie De Bot aan het roer bij G&C Logistics. Door onze jarenlange ervaring in de transportsector zijn wij uitgegroeid tot de expert bij uitstek wanneer het aankomt op passende oplossingen voor allerhande logistieke kwesties. Vertrouw op onze deskundigheid en profiteer van onze optimale, flexibele en persoonlijke dienstverlening.

G&C Logistics, uw ideale partner in de logistiek
Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren firma die u kan bijstaan met uw logistieke vraagstukken en probleemloos uw internationaal transport kan verzorgen? Dan heeft u in G&C Logistics uw perfecte partner in de logistiek gevonden. Wij distribueren al uw zendingen, zowel binnen Europa als naar de rest van de wereld, en bieden onder meer wegtransport, zeevracht, luchtvracht en intermodaal transport aan. Wat de bestemming ook is, G&C Logistics zorgt ervoor dat u op uw beide oren kunt slapen en dat uw zending veiling en snel zijn destinatie bereikt.

De service en de innovatieve oplossingen van G&C Logistics
Kiest u voor een transport via G&C Logistics, dan mag u steeds rekenen op onze uitstekende service. G&C Logistics regelt het volledige transport van A tot Z, zodat u moeiteloos en onbezorgd uw product aan ons kunt toevertrouwen.
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunnen wij overal en te allen tijde uw goederen komen ophalen. Wij komen langs wanneer het u past. Over de afmetingen van uw goederen hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Geen enkele zending is voor ons te groot of te klein.
Omdat elke zending anders is en om specifieke vervoerseisen vraagt, biedt G&C Logistics u steeds een innovatieve logistieke totaaloplossing op maat aan. Uw wensen zijn immers uniek. Wij bekijken samen met u of uw zending nu het best gedistribueerd wordt door middel van een wegtransport, of beter wordt verscheept via zee- of luchtvracht. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wenst u bijvoorbeeld iets te transporteren binnen Europa, dan zorgen we er middels dagelijkse lijndiensten voor dat uw zending vlot op de juiste bestemming is, maar ook voor een vrachtverscheping naar de rest van de wereld mag u erop vertrouwen dat ons ruime, internationale en zeer competente netwerk alles in goede banen zal leiden. Uw goederen zijn bovendien tijdens het gehele transport automatisch verzekerd.
Waar uw vracht ook naartoe moet, G&C Logistics garandeert dat het hele proces op rolletjes zal verlopen. Werkelijk geen enkele bestemming is ons te ver. Ons motto is niet voor niets: “Wie tot 10 kan tellen, kan de hele wereld bellen”.Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Uw Regio Transportmakelaar
Wie tot 10 kan tellen kan G&C De Bot Logistics bellen

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • Borchwerf
  • BDO
  • ONZE Vastgoedpartner
  • Easyspaces
  • De Dooij
  • Laan 22
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Huijgens Kertzman
Video WBBP
Innoverend Werken 22-03-2018