Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Van Beers Professional Organizer

Professional Organizer
Bedrijfsgegevens
Bergsebaan 32 a
4726SE HEERLE

Website: http://www.vanbeersorganizer.nl
Telefoonnummer: 0621177883

Contactpersoon
Naam: Mevr. Jantina van Beers
Emailadres: info@vanbeersorganizer.nl
Telefoonnummer: 0621177883

Social Media
Facebook https://www.facebook.com/vanbeersorganizer/?ref=br_rs&pnref=lhc
LinkedIn https://nl.linkedin.com/in/jantinavanbeers

Bedrijfsactiviteiten
Professional Organizer

Uitgebreide beschrijving

Wat kan een professional organizer voor uw bedrijf betekenen?

 

Een professional organizer helpt u weer grip op uw zaken te krijgen doordat zij u leert om efficiënter om te gaan met uw tijd. En tijd is kostbaar. Een professional organizer brengt structuur aan in de breedste zin van het woord.  U wordt begeleid en geadviseerd bij het creëren van orde en overzicht in uw tijd en ruimte.  U krijgt overzicht op tijd en taken, werkprocessen, digitale en papieren informatie en de fysieke werkruimte. U leert uw tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken, zodat u werkelijk toekomt aan de dingen waar u goed in bent, aan zaken die er echt toe doen en op een wijze dat u zich niet gehaast voelt. U kunt uw spullen of informatie zo beheren dat u alles snel kunt vinden. De werkplek van uw medewerkers worden zo ingericht dat iedereen makkelijk elkaars werk kan vinden en taken van elkaar kan overnemen. De werkplek van uw medewerkers wordt  zo ingericht dat, mochten zij uw bedrijf verlaten, de nieuwe medewerkers snel en overzichtelijk de nodige informatie kunnen vinden.

 

Ik geloof in de kracht van gestructureerd en efficiënt werken. Ik begeleid mensen in het stellen van de juiste prioriteiten, geef advies op het gebied van taakbeheer en timemanagement en het efficiënt gebruik van email en agenda (outlook) en de werkplek. Hierdoor ervaart men rust, ruimte en overzicht. Het levert concreet meer tijd, minder werkstress (werkdruk) en ziekteverzuim!

 

Ik leg de nadruk op het terugdringen van werkstress. Het resultaat is heel praktisch:  een opgeruimd bureau, een overzichtelijk ingerichte  (digitale) postverwerking en archivering en  een goed werkende agenda, zodat de kwaliteit van en het plezier in het werk toeneemt. U krijgt inzicht en overzicht in uw werk, zodat u het gevoel heeft alles onder controle te hebben. Medewerkerstevredenheid leidt tot klanttevredenheid en dus meer omzet! Reduceer werkstress door hulp te vragen, dat is geen teken van zwakte maar slimmer omgaan met je tijd!

Ik ben supporter van de campagne: Check je werkstress.  Gezond werk is werk zonder stress. Weet u wat uw kosten zijn bij langdurig ziekteverzuim? Voorkom ziekteverzuim en investeer in duurzaam inzetbaarheid.

 

U kunt bij het inschakelen van een professional organizer denken aan:

• Het organiseren van uw werk(-plek) inclusief timemanagement en clean desk-policy.

• Het opzetten en inrichten van Flexibele werkplekken en het Nieuwe Werken.

• Het opzetten en inrichten van uw (financiële) administratie en/of secretariaat.

• Het opzetten en invoeren van relatiemanagement.

 

 Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Workshop: Werken aan jouw werkgeluk!
Tijdens deze interactieve workshop geven wij je inzichten en tips hoe jij weer de regie kunt nemen over jouw (werk-)dag. Vaar jij de gewenste koers in de gewenste versnelling? Deze workshop is voor medewerkers en ondernemers die veel kantoorwerkzaamheden verrichten. Het is ontzettend leuk en leerzaam om uit diverse branches van elkaar te kunnen leren. Wil jij ook meer overzicht en structuur in je werk? Stuur me een berichtje als je wilt deelnemen aan deze workshop. Aanmelden via deze site geeft je recht op een korting van € 10,=.

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • Fit 20
  • Borchwerf
  • Koch Advocaten
  • BDO
  • De Dooij
  • Café Calypso
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Eindejaarborrel
Video WBBP
Innoverend Werken 22-03-2018