Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Contactico

Eenvoudig en makkelijk klantinformatie vastleggen en beheren. Stop met Excellijstjes en losse notities, ga centraal en veilig in de cloud werken met een goed klantinformatiesysteem. Haal meer uit je relatiegegevens en verhoog de omzet. Klantrelatiebeheer, CRM, Virtual Assistant, Online Software, VOIP
Bedrijfsgegevens
Gripvelden 71
4707ZB ROOSENDAAL

Website: http://www.contactico.com
Telefoonnummer: 0165565222

Contactpersoon
Naam: Dhr. Rudi Taubert
Emailadres: info@contactico.com
Telefoonnummer: 0165565222

Social Media
Twitter contactico
Facebook contactico
LinkedIn contactico

Bedrijfsactiviteiten
Eenvoudig en makkelijk klantinformatie vastleggen en beheren. Stop met Excellijstjes en losse notities, ga centraal en veilig in de cloud werken met een goed klantinformatiesysteem. Haal meer uit je relatiegegevens en verhoog de omzet. Klantrelatiebeheer, CRM, Virtual Assistant, Online Software, VOIP

Uitgebreide beschrijving

Contactico, Klantinformatiesystemen, CRM, Virtual CRM Assistant

Klantgegevens nog steeds in een Excel lijstje? Maar wat is nu de meest recente versie ...

Afspraak of contact notities los genoteerd of bij de afspraak in Outlook? Maar niet te vinden als je het echt nodig hebt ...

Ga slimmer, efficiënter en makkelijker werken met een goed online klantcontactsysteem!


Online CRM Systeem?

Stop vandaag nog met het onhandig bijhouden van Excel lijstjes! Bespaar je het werk van het steeds weer overtikken van adressen naar je mailsysteem (zoals Mailchimp of Laposta). Oók voor ZZP-ers toegankelijk, maar zeker onmisbaar vanaf 2 personen of meer die moeten gaan samenwerken.

Werk snel en makkelijk centraal via een online klantrelatiebeheer systeem voor alle contacten met je bedrijfsrelaties. Dat kunnen zijn:

-          Klanten

-          Leveranciers, denk aan: Boekhouder, Garage, Webdesigner, Tekstschrijver, Grafisch vormgever, Drukkerij, Hostingprovider, Telefonieprovider, Verhuurder van je kantoor of pand

-          Alle overige netwerkrelaties

-          Mede-huurders in je verzamelgebouw

-          Oud-collega’s

Een goede urenregistratie is belangrijk om niets te vergeten bij het factureren. Het kan je echter ook helpen een beter inzicht te krijgen in de opbrengsten van je eigen bedrijf in relatie tot de tijdsinvestering.

Heb je te maken met dossiervorming door je werk als bijv. coach, consellor, mediator, therapeutisch beroep, jurist, tekstschrijver, webdesigner dan kan het enorm helpen als je van je contactnotities snel en eenvoudig een historisch overzicht kunt oproepen. Discussies met klanten zijn dan verleden tijd, want jij kunt precies terugvinden wat er destijds besproken is.

Welk systeem moet ik dan hebben?

Er zijn inderdaad legio klantrelatiebeheersystemen (CRM) op de markt, maar welke past nu het beste bij de werkprocessen en resultaten van jouw ondernemening? Daarvoor zal eerst helder moeten zijn hoe er nu gewerkt wordt en hoe dat mogelijk te verbeteren is met de inzet van een passend systeem. Contactico kan helpen bij dat proces, zodat je snel verder kunt.

Waarom Contactico inzetten?

Omdat Contactico dergelijke systemen vaker inricht en de mensen traint, gaat dat vele malen sneller én zonder mogelijke frustraties waar je zelf nog tegenaan loopt in het zoeken naar het juiste systeem. Mogelijk dat je er zelf een heel eind mee komt, maar weet je dan zeker dat je het beste uit je gekozen systeem haalt?

Wie zit er achter Contactico?

Los van de inzetbaarheid van diverse betrouwbare professionals en/of bedrijven uit mijn netwerk, bestaat Contactico uit mijzelf: Rudi Taubert.

In de afgelopen 24 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als teamleider en troubleshooter op diverse (internationale) technisch commerciële klantcontact afdelingen, waardoor ik vanuit die ervaring snel en doeltreffend (technisch commercieel) klantcontact en bijbehorende werkprocessen kan beoordelen en inzichtelijk maken.

Of de juiste klik er is, kunnen we het beste in een persoonlijk gesprek bepalen.
Wanneer kunnen we elkaar treffen?

Met vriendelijke groet,
Rudi

 Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Zakelijke of persoonlijke PROMOTIE VIDEO.

AANGEBODEN: Jouw video voor je volgende mailing, website en social media kanalen.

Beelden zeggen meer dan woorden! Nu nog meer dan vroeger, want lezen is bijna verleden tijd. Video is de perfecte manier om je voor te stellen of je boodschap over te brengen.

Met wat vakkundige hulp van mij maken wij samen binnen 2-3 uur jouw persoonlijke promotievideo van max. 2 minuten. Alles op locatie gemaakt en gebruiksklaar opgeleverd.

De eerste 10 aanmelders krijgen deze promotie video met 50% korting aangeboden, normale prijs 295,- euro excl. btw.

Ga naar http://www.contactico.com/vlog-en-video/, neem contact op via 0165 565 222 of stuur een bericht via het contactformulier.

(* binnen de technische mogelijkheden die op locatie haalbaar zijn)

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • Fit 20
  • Borchwerf
  • Koch Advocaten
  • BDO
  • De Dooij
  • Café Calypso
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Eindejaarborrel
Video WBBP
Innoverend Werken 22-03-2018