Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

M-Research: marktonderzoek volgens de laatste trends én veiligheidseisen


   
Onlangs is roze chocolade gepresenteerd. Ja, u leest het goed: roze chocolade. De fabrikant heeft er jaren over gedaan om het proces te ontwikkelen. Natuurlijk is er uitgebreid marktonderzoek gedaan om te weten te komen of dit product aan zou slaan bij consumenten en hoe de roze chocolade het best in de markt gezet kan worden. Marktonderzoek is ook nuttig op minder grote schaal. Eén van de specialiteiten van M-Research. 

Bij grote en kleine bedrijven is vaak intern al veel informatie beschikbaar, bijvoorbeeld via de website of het CRM-systeem. M-Research adviseert klanten hoe zij met deze data om kunnen gaan en welke informatie zij hieruit kunnen halen. De combinatie van interne met externe data kan veel inzicht geven in bijvoorbeeld de omgeving, concurrentie, bestaande en potentiële klanten.  

M-Research maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van customer insight, marketing intelligence en wetgeving hieromtrent, maar ook bijvoorbeeld van ‘big data’ en de analyse hiervan. Dit kan nuttige informatie opleveren. Bijvoorbeeld over koopgedrag en loyaliteit van klanten zodat u hen gepersonaliseerd kunt benaderen, op basis van interesses en voorkeuren.  

Voor onderzoek en dataverzameling gelden steeds strengere regels. Vanaf mei 2018 wordt de Privacywetgeving weer aangescherpt en geldt de algemene verordening gegevensbescherming in de hele Europese Unie.  Ook hier speelt M-Research op in, door nu al te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het Fair Data Keurmerk. Data en privacy zijn bij M-Research dus in goede handen! 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op met Marly Wierckx, M-Research, info@m-research.nl

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • ZandBij
  • No Corners
  • ONZE Vastgoedpartner
  • Easyspaces
  • Innoverend Werken 22-03-2018
  • Laan 22
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Huijgens Kertzman
Video WBBP
Christian Keijsers