Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

De KennisCarrousel van WestBrabant Business Plaza

De eerste KennisCarrousel van WestBrabant Business Plaza. Een event dat we twee keer per jaar willen organiseren, iedere keer met drie interessante sprekers die met hun verhaal passen binnen een actueel thema voor ondernemers.
 
De KennisCarrousel van dit najaar vindt plaats op donderdag 23 november bij de Blokstallen 3 in Bergen op Zoom, met als thema: 

Ontwikkeling in Ondernemerschap

Programma

16.00 uur      Inloop
16.15 uur      Opening
16.30 uur      Kennissessies 1e ronde
17.15 uur      Korte pauze
17.30 uur      Kennissessies 2e ronde
18.15 uur      Netwerken en buffet
19.30 uur      Afsluiting
 
Jouw investering voor de KennisCarrousel en het netwerkbuffet is 25 euro. Hieronder een overzicht van de drie kennissessies. Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 17 november voor twee van de drie kennissessies.

Kennissessie 1 – Persoonlijke ontwikkeling

Katinka Manders – Nuri.nu paardencoaching

Paardencoaching is de nieuwe manier van coachen, zowel individueel alsook voor een team! Paarden liegen niet, oordelen niet, maar zijn zeer duidelijk en doeltreffend in hun feedback, om meer te kunnen gaan leven vanuit ware passie, vanuit authenticiteit. Paarden leven vanuit een gelijkwaardige verdeling tussen mannelijk leiderschap (ratio, focus, doel) en vrouwelijk leiderschap (intuïtie, oog voor het geheel, ontvankelijkheid), vanuit iedere medewerker de juiste plek in de ‘kudde’.

Foto Katinka MandersKatinka Manders is gespecialiseerd in het creëren van het volle potentieel binnen een bedrijf, door de feedback van de paarden op de juiste manier te vertalen naar de deelnemers. Zij combineert haar ervaringen binnen het bedrijfsleven, haar ervaring met paarden en systemisch werken.

Meer informatie op www.nuri.nu.

 

 

  

Kennissessie 2 - Organisatie ontwikkeling

Pieter Wierckx – Innoverend Werken

Na de economische crisis is een nieuwe realiteit zichtbaar. Traditionele werkwijzen en ondernemingsconcepten leveren niet meer het beste resultaat op. Het gaat nu om openheid, betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Wat betekent dat voor u als ondernemer of verantwoordelijke manager? Denkt u bijvoorbeeld dat klantgerichtheid nog steeds de juiste aanpak is?

In deze kennissessie wordt u meegenomen in nieuwe manieren van werken en ondernemen, passend in deze moderne tijd.

Pieter Wierckx is Transitie Expert bij Innoverend Werken. Zijn persoonlijke ambitie:

Foto Pieter Wierckx

“Ik wil actief deelnemen aan een veranderende samenleving. Daarom help ik mensen en organisaties om op een eigentijdse manier te gaan (samen)werken of ondernemen. Het gevolg is dat er in een prettigere werksituatie betere resultaten worden behaald op economisch en maatschappelijk gebied.” 

Meer informatie op www.innoverendwerken.nl.

 

 

  

Kennissessie 3 - Professionele ontwikkeling

Sonja Schaap – Reflectit | Communicatiepartners

Wil jij meer leuke klanten? Veel ondernemers realiseren zich niet hoe belangrijk een heldere positionering is voor je bedrijf. En welke cruciale rol communicatie speelt bij een succesvolle profilering. Hoe fantastisch zou het zijn als jij je kunt profileren vanuit jouw unieke karakter en die wensklanten gaat aantrekken?
 
Tijdens deze presentatie deelt Sonja haar eigen ervaringen als ondernemer en communicatiepartner en vertelt ze je hoe jij een professionaliseringslag met je bedrijf kunt maken waardoor je optimaal zichtbaar wordt en je onderscheidend kunt profileren met jouw bedrijf. Resultaat: meer (leuke) klanten, dus meer omzet, dus succes!

Foto Sonja SchaapSonja Schaap gelooft dat communicatie dé succesfactor is voor ieder bedrijf. Met haar team helpt zij zelfstandig ondernemers bij het professioneel invullen van die totale communicatiepuzzel van hun bedrijf, zodat zij zich succesvol kunnen profileren en daarmee hun wensklanten gaan aantrekken. 

Meer informatie: www.reflectit.nl | www.sonjaschaap.nl

 

 

 

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • ZandBij
  • No Corners
  • Aleco Sport Visions
  • De Persgroep
  • Innoverend Werken 22-03-2018
  • Laan 22
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Huijgens Kertzman
Video WBBP
Christian Keijsers