Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Ruim 40 jaar Dek: Van kleine rijschool tot dé opleider van Transport, Logistiek, Arbo en Veiligheid


“In 1976 startte Dek als kleine rijschool in ’s Gravenpolder. De vraag naar rijlessen was toentertijd groot, want iedereen wilde alsnog leren autorijden. Cursisten waren soms boven de 70, dat is nu ondenkbaar! Vrijwel iedereen tussen de 16 en 24 jaar start met autorijlessen. 

Autorijden is in 2017 een onderdeel van onze maatschappij, feitelijk een stukje opvoeding. Sinds 1976 is er in het wegverkeer veel veranderd. Veiligheid in het verkeer staat nu voorop!  De ingebouwde hulpapparatuur maakt onze voertuigen steeds slimmer, maar anticiperen dat moet je nog steeds zelf doen. 

Ca 90% van de hedendaagse ongevallen komt door menselijk falen. Een goede verkeersopleiding blijft nodig om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer, voor particuliere rijders én professionele bestuurders. Dek is daarin dé specialist in West Brabant en Zeeland. 

Maar ons aanbod van opleidingen is inmiddels ook veel uitgebreider. BHV, VCA, Intern Transport, Aanslaan van lasten, Gevaarlijke Stoffen, Slipcursus, Taxi, Tractor, Code 95 enz. Met ruim 120 opleidingen kunnen we vele markten bedienen. 

Na 40 jaar is Dek Opleidingen een echt familiebedrijf. Ko, Marius, Anja, Erika, John en Jos Dek zijn allemaal actief in het bedrijf. Sinds 2014 zijn we gevestigd in Bergen op Zoom en vorig jaar hebben we in Goes een prachtig nieuw pand geopend en startten een nieuwe fase.

De wereld om ons heen is volop in beweging, dus houden wij onze ogen en oren open voor de ontwikkelingen in verkeer, logistiek, arbo en veiligheid, net als in de afgelopen 40 jaar!”Ton de Koning
Bedrijfsleider Dek opleidingen Bergen op Zoom

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • ZandBij
  • No Corners
  • Aleco Sport Visions
  • De Persgroep
  • Innoverend Werken 22-03-2018
  • Laan 22
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Huijgens Kertzman
Video WBBP
Christian Keijsers