Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Maak jij vaak keuzes waar je achteraf spijt van hebt?

Op een schaal van 1-10: Welk cijfer zou jij je leven gemiddeld geven? 

Ben je hier tevreden mee, of zou je het graag verhogen? In dat laatste geval: Lukt het je dan ook om daar consequent stappen voorwaarts in te nemen?

In 2012 ben ik met 2 compagnons een fitnesscentrum gestart - CrossFit Zuid. Ons doel was (en is nog steeds) om onze leden te begeleiden naar meer fysieke vrijheid. 

Vanuit die rol ben ik op een gegeven moment onder eigen naam gaan werken als zelfstandig coach. Het ging me namelijk steeds meer opvallen dat ik voor blijvende resultaten bij nagenoeg iedereen 2 verschillende trajecten moest managen:

  1. Weten
  2. Kunnen

Punt 1 betrof hierbij mijn (destijds) specifieke vakgebied – vitaliteit en gezondheid. Ik leerde mijn cliënten hoe ze daar betere beslissingen in konden nemen, hoewel ze vaak voor het grootste deel wel wisten wat ze moesten doen.

En dat bracht me bij punt 2: Kunnen.

Een vaardigheid die los staat van de inhoud. Alle kennis van de wereld is niets waard als het je niet lukt om het toe te passen. Soms “overkomt het leven je nou eenmaal” en dat is precies waar de meeste mensen vastlopen.

Ga voor jezelf maar eens na hoeveel je de afgelopen jaren al geïnvesteerd hebt in cursussen, methodes, behandelingen etc. zonder het resultaat bereikt te hebben dat je zoekt? 

Een gebrek aan kennis is dus meestal niet het probleem!

Nee, vaak komt het aan op vaardigheden van een hogere orde, zoals stressmanagement, emotieregulatie en persoonlijke besluitvorming. Vaardigheden waarin ik mezelf als coach ben gaan specialiseren, om mijn cliënten echt een stap verder te kunnen helpen.

Deelnemers aan mijn programma’s, presentaties en workshops leren op een integrale manier de leiding te nemen over hun eigen leven. Ze vergroten hiermee hun fysieke, mentale en emotionele vrijheid. Ofwel: Minder stress, meer energie en daardoor in staat om meer uit hun leven te halen.

*****

Wil jij leren hoe je (nog) meer uit je leven kunt halen? Meer vrijheid om te kunnen kiezen voor de mensen en activiteiten die er echt toe doen? Ik help je er graag bij! 

Check www.leroynaarden.nl voor meer info.

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • ZandBij
  • No Corners
  • Aleco Sport Visions
  • De Persgroep
  • Innoverend Werken 22-03-2018
  • Laan 22
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Huijgens Kertzman
Video WBBP
Christian Keijsers