Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

ITCOMS is een regionaal IT-bedrijf voor het MKB

 

Het wordt MKB-organisaties niet makkelijk gemaakt. In een wereld met razendsnelle technologische ontwikkelingen en ontelbaar veel mogelijkheden, proberen ‘de beste keuze’ te maken voor een IT-omgeving. Met name internet en telefonie zijn niet meer weg te denken en vormen de motor van ieder bedrijf. En dus moet het werken, altijd en overal.

Dat is precies waar ITCOMS in gespecialiseerd is. Het bieden van totaaloplossingen op gebied van telefonie, internet, clouddiensten en beveiligingsoplossingen. ITCOMS is een regionaal IT-bedrijf voor het MKB. Om bedrijven te adviseren, begeleiden en volledig te ondersteunen op weg naar een nieuwe IT-omgeving én tijdens het gebruik daarvan.

Als Cloud Solutions Partner is ITCOMS de leverancier van diensten en producten. Dit houdt in dat wij ook het aanspreekpunt zijn voor ondersteuning en storingen. Door een efficiënte interne automatisering, kunnen vrijwel alle werkzaamheden vanuit ons kantoor in Etten-Leur worden uitgevoerd. En mocht het zo zijn dat we langs moeten komen, dan doen wij dat zonder daarvoor uren in rekening te brengen.

De abonnementen bij ITCOMS zijn maandelijks op en af te schalen en dus ook maandelijks op te zeggen. Onze klanten zijn klant omdat ze dat willen, niet omdat ze dat moeten. Het is daarom in ons belang dat het bij kanten probleemloos werkt. Door een snelle, kwalitatieve en persoonlijke aanpak waarborgen wij de klanttevredenheid.

Sinds de oprichting door Corien Koolen 6 jaar geleden, is ITCOMS inmiddels uitgegroeid tot een enthousiast en gedreven team met Kevin Hindyrickx als Systeembeheerder, Rochelle Post als Office Manager en sinds begin dit jaar is de groeistrategie verder doorgevoerd met de toevoeging van Maarten Boeve als Accountmanager.

De komende maanden staan in het teken van contact leggen met nieuwe MKB-bedrijven. Of het nu gaat over VoIP-oplossingen, een snellere internetverbinding of de migratie van uw gehele bedrijf naar de Cloud. Wij helpen u maar al te graag. Wij zijn ITCOMS, uw Cloud en VoIP specialist in de regio.

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • Fit 20
  • Borchwerf
  • Koch Advocaten
  • BDO
  • De Dooij
  • Café Calypso
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Laan 22
Video WBBP
Innoverend Werken 22-03-2018