Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

CapsNobel: Uw persoonlijke financiële coach!

CapsNobel combineert de voordelen van grote en kleine accountants- en belastingadvieskantoren. Vier vestigingen en eigen afdelingen voor accountancy en audits, fiscaliteiten, salarisadministraties en advies zorgen ervoor dat ondernemers gebruik kunnen maken van een uitgebreid pakket aan diensten en adviezen. Oprechte interesse in klanten en hun ondernemingen staat bovendien garant voor optimaal professioneel advies en het beste resultaat.


CN-Nieuws
Vanaf 25 mei 2018 wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit betekent dat vanaf die datum dezelfde privacy wetgeving geldt in de hele Europese Unie (E.U.).
CapsNobel is voorbereid op de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming. Voor ondernemers die met persoonsgegevens werken betekent dat dat er meer nog dan nu moet worden aangetoond dat zij zich aan de wet houden. Ondernemingen dienen hun verwerkingsactiviteiten rondom persoonsgegevens te registreren, evenals eventuele datalekken. Een datalek moet worden gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens en zonodig bij betrokkenen. Bovendien moeten ondernemers zorgen dat hun personeel zich bewust is van privacy en hun verantwoordelijkheid voor een correcte verwerking en beveiliging van persoonsgegevens. Voor meer info kunt u contact opnemen met CapsNobel.

Accountancy – Salaris & HRM – Fiscaal - Advies

info@capsnobel.nl | www.capsnobel.nl

 

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • BDO
  • Borchwerf
  • ONZE Vastgoedpartner
  • Easyspaces
  • De Dooij
  • Laan 22
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Huijgens Kertzman
Video WBBP
Innoverend Werken 22-03-2018