Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Toonaangevend in schoonmaak


WEKKE |BBM Schoonmaakdiensten is een van de toonaangevende schoonmaakbedrijven in Nederland. 

Elke dag staan er in heel Nederland meer dan 300 betrokken, gedreven medewerkers klaar om u volledig te ontzorgen in alle schoonmaakdisciplines. 

Naast schoonmaak verzorgen wij ook geheel in eigen beheer glas- en gevelreiniging, industriële en specialistische reiniging. 

Onze platte organisatiestructuur kenmerkt zich door openheid, duidelijkheid en korte, directe lijnen. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij ons in een zeer hoog vaandel. 

Dit resulteert al meer dan 35 jaar in langdurige samenwerkingen met tevreden klanten en gemotiveerde medewerkers. Daar zijn wij trots op! 

Alles in eigen beheer 
‘Opdrachtgevers willen zich focussen op hun core business. Daarom nemen wij alle zorg rondom de schoonmaak, graag uit handen. Wij beheersen alle schoonmaakdisciplines. 

Uw sparringpartner
‘Wij werken altijd met onze eigen mensen. Op deze manier weten wij onze hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Als sparringpartner denken wij altijd met u mee over waar het goed gaat en nog beter kan. 

Doelgroepen
Wij hebben alle disciplines zelf in huis. Daardoor is er in de loop van de jaren een onschatbare hoeveelheid aan kennis opgebouwd. Met deze kennis staan wij onze opdrachtgevers met raad en daad bij.

Goed partnerschap maakt dat we het maximale uit onze samenwerking halen, met een verbazingWEKKEnd zorgeloos en schoon resultaat! Lees hieronder hoe wij dat elke dag weer voor onze opdrachtgevers realiseren. 

Slim en oprecht meedenken
Om te beginnen willen wij u en uw organisatie graag beter leren kennen. Daarvoor gaan we graag met u in gesprek op uw locatie. Wat zijn uw wensen? En wat heeft u nu echt nodig? Door slim, oprecht en buiten de kaders met u mee te denken, komen we altijd tot de voor u perfecte maatwerkoplossing. 

Communicatief sterk
Wij zijn communicatief sterk en creatief in het bedenken van oplossingen. Verwachtingen stemmen we altijd goed op elkaar af, zodat u en wij nooit voor verrassingen komen te staan. Wij streven een hoge klanttevredenheid door o.a. verder te kijken dan alleen onze eigen discipline. Door onze opleidingstrajecten zijn onze medewerkers méér dan alleen maar schoonmaakmedewerkers. 

Goed werkgeverschap
Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Wij zorgen voor een gezonde, ergonomische en veilige werkomgeving en investeren graag in de ontwikkeling van onze collega’s. Wij zijn ervan overtuigd dat training en opleiding de kwaliteit van onze dienstverlening op een hoog niveau houdt. Zowel degene die de opleiding volgen, als degene die de begeleiding op zich nemen worden zo gestimuleerd om mee te denken met de organisatie. Dit komt de efficiency op de werkvloer alleen maar ten goede. 

Kwaliteit
Onze werkzaamheden dienen te leiden tot een constante kwaliteit. Dit geldt voor zowel objectieve als subjectieve aspecten. Hierbij is structurele controle essentieel. Wij combineren het meten van de technische kwaliteit met de belevingskwaliteit. De beleving van schoon daarentegen is subjectief, niet tastbaar.

Beleving
De beleving van de kwaliteit bepaalt voor een zeer groot deel de tevredenheid van de eindgebruikers. Daarom hebben wij gekozen voor dit gecombineerde systeem van kwaliteitsmetingen. De technische kwaliteit wordt door gekwalificeerde medewerkers objectief 1 keer per maand  beoordeeld met standaard VSR-DKS metingen.

Continuïteit
Wij begeleiden, monitoren en bewaken de dagelijkse en periodieke werkzaamheden optimaal. U bent verzekerd van een constante hoge kwaliteit en vaste medewerkers. Daarmee maken we al jaren het verschil in onze branche.

Voor meer info verwijzen wij u graag naar onze website www.wekkebbm.nl.

 

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • Fit 20
  • Borchwerf
  • Koch Advocaten
  • BDO
  • De Dooij
  • Café Calypso
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Eindejaarborrel
Video WBBP
Innoverend Werken 22-03-2018