Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

De zorg verdient goed ontwikkelde en gelukkige ondernemers!


2MANY Kennisplein staat voor de zorg! Want de zorg verdient aandacht, de zorg verdient het om serieus genomen te worden en de zorg verdient dus vooral goed ontwikkelde en gelukkige ondernemers.  

Het zorglandschap verandert snel en dit vraagt veel van de ondernemers. Het vraagt om ondernemerschap. Ondernemerschap is niet alleen een set met vaardigheden en kennis, maar vooral ook een mindset. Door kennis, een goed plan en de juiste mindset met elkaar te combineren ontstaat goed ondernemerschap. Dit leer je niet in een cursus van een paar dagen. Het is een proces van continue ontwikkelen en verbeteren. 

Als ondernemer in de zorg is het jouw eerste keuze en prioriteit anderen te helpen. Maar wie helpt jou? Naast jouw specialisatie als zorgverlener heb je nog een 2e beroep, een vak apart. Je bent ondernemer! Ondernemen is misschien wel het meest veelzijdige beroep dat bestaat. Het feit dat er geen opleiding tot ondernemer bestaat betekent niet dat het niet te leren is.

Daarom is er het 2MANY Kennisplein. Wij zijn op 1 mei 2018 gestart met dit vernieuwende initiatief en we hebben een doel! Wij willen zoveel mogelijk ondernemers in de zorg helpen bij het omarmen en ontwikkelen van hun ondernemerschap en bedrijfskundige kennis en vaardigheden. Om de juiste combinatie te kunnen waarborgen van proactief informeren en ruimte voor individuele training en ontwikkeling hebben wij de volgende leerlijnen ontwikkeld:

-          Maandelijks ons e-zine met relevante onderwerpen en rubrieken

-          Ieder kwartaal een kennissessie op een inspirerende locatie

-          Iedere week ruime spreekuren waarvoor je zelf een afspraak kan plannen

-          Een kennisbank met standaard documenten.

Wacht niet langer en geef ook jouw ondernemerschapstalent de aandacht die het verdient! Als je WBBP vermeld in jouw inschrijving is de eerste maand ter waarde van €75,- gratis.  Meer informatie vind je op www.2many.nl

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • Fit 20
  • Borchwerf
  • Koch Advocaten
  • BDO
  • De Dooij
  • Café Calypso
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Laan 22
Video WBBP
Innoverend Werken 22-03-2018