Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Rommtech maakt elektronica voor de toekomst


Rommtech is een hightech bedrijf in Halsteren. Op industrieterrein de ‘oude molen’ wordt de elektronica voor de toekomst bedacht, uitgewerkt en geproduceerd. 

Hardware engineering.
Onder elektronica verstaan we, meestal groene, printplaten met componenten er op. Dit wordt een PCB genoemd en vindt je in vrijwel alle elektronische apparaten. Op de engineeringsafdeling van Rommtech worden deze PCB’s bedacht en getekend met een 3D tekenpakket. Hierbij wordt rekening gehouden met de functionaliteit en behuizing van het apparaat.  Nadat de ontwerpfase is afgerond worden er prototypes gemaakt die getest kunnen worden door de klant. 

Productie
Als de prototypes goedgekeurd zijn kan er begonnen worden met de productieserie. Deze kan variëren van 10 tot 10.000 stuks. Bij Rommtech worden twee productie methodes gehanteerd: De conventionele methode waarbij de componenten handmatig op de printplaat worden gezet en vervolgens gesoldeerd met een golfsoldeer machine. En de modernere SMD methode waarbij de componenten volledig machinaal worden geplaatst door een pick en place machine. Deze machine zet de componenten volautomatisch in een  pasta van tin, waarna de printplaten door een oven gaan om de soldering tot stand te brengen. 

Testen, coaten en inbouwen
Als de printplaten gereed zijn kunnen deze op functionaliteit getest worden. Met een speciaal systeem worden alle verbindingen doorgemeten en gekeken of de printplaat werkt. Als de elektronica buiten gebruikt gaat worden kan er een beschermlaag op de printplaat aangebracht worden voor extra bescherming  tegen corrosie. Zo zorgen we voor kwalitatieve elektronica met een lange levensduur. Desgewenst kunnen we de PCB’s  ook nog inbouwen.   

Heb je een product idee maar worstel je met de elektronica? Of heb je misschien al een prototype en ben je op zoek naar een productiepartner? Rommtech helpt bij het gehele traject of juist bij één van bovenstaande stappen. Neem contact op via: info@rommtech.com of 0164-632600. 

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • Fit 20
  • Borchwerf
  • Koch Advocaten
  • BDO
  • De Dooij
  • Café Calypso
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Eindejaarborrel
Video WBBP
Innoverend Werken 22-03-2018