Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Een smaakvolle memberbijeenkomst bij het Ministerie van Eten en Drinken


Ik ben Sonja van Poortvliet van tekstbureau the Write Partner. Woensdag 31 oktober was ik met meer dan 70 andere ondernemers bij de netwerkbijeenkomst in het Ministerie van Eten en Drinken in Bergen op Zoom. Hoe dat was? Je leest het hier.

Nieuwe contacten
Ik ga regelmatig naar bijeenkomsten van WestBrabantBusinessPlaza (WBBP). Ze zijn laagdrempelig en ik maak altijd wel kennis met ondernemers die ik nog niet eerder gesproken heb. Het is interessant om te horen wat anderen doen en om te zoeken naar manieren om iets voor elkaar te betekenen. Dat merk ik ook bij de andere leden van WBBP. Iedereen staat erg open voor netwerken en probeert verbindingen te leggen. Ik kom eigenlijk altjd wel thuis met een nieuw contact of een vervolgafspraak. 

Samenwerkende leden
Om 16.00u werden we met een drankje ontvangen bij het Ministerie van Eten en Drinken, een van de leden van WestBrabantBusinessPlaza. Tien minuten later luisterden we naar Peter de Kok van ONZE Vastgoedpartner. Hij vertelde over zijn bedrijf en over de samenwerking met het Ministerie van Eten en Drinken en Easyspaces.

Rondleiding
Van het Ministerie van Eten en Drinken ging iedereen naar de Suikerfabriek voor een rondleiding door Peter Verswijver van Easyspaces. Heel bijzonder om te horen over de geschiedenis van dit monumentale pand, helemaal omdat ik er kantoorruimte huur samen met vormgevers en een websitebouwer. Weer terug in het Ministerie van eten en drinken stelde een van de members zich voor. Daarna was er volop tijd om verder te netwerken en om te smullen van smakelijke hapjes. 

 


Visitekaartjes
Het resultaat van deze memberbijeenkomst? Leuke en interessante gesprekken over ondernemen, een vervolgafspraak met twee andere bedrijven en een broekzak vol visitekaartjes. Ik zeg: een zeer geslaagde memberbijeenkomst!

Was jij ook aanwezig bij deze middag? Misschien heb ik je wel gesproken. Zo niet, neem dan gerust contact met me op. Voor een praatje over ondernemen, samenwerken of over teksten.

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • Borchwerf
  • BDO
  • ONZE Vastgoedpartner
  • Easyspaces
  • De Dooij
  • Laan 22
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Huijgens Kertzman
Video WBBP
Innoverend Werken 22-03-2018