sliderfoto

De Groeicoach


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0624683644
Adres:
Rietschotten 1
Postcode:
4751 XN
Plaats:
Oud Gastel


Contactpersoon

Naam:
Raoul Rossou
Emailadres:
info@degroeicoach.nl
Telefoonnummer:
06-24683644

Bedrijfsactiviteiten

 


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7EXf5FPyxqg" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>


Realiseer je persoonlijke en zakelijke groei (-ambities)!Als ondernemer ben je continu bezig om het beste resultaat te bereiken voor je bedrijf, voor je klanten en voor je mensen. En natuurlijk ook voor jezelf. Kortom, je werkt aan groei. Je heb allerlei mooie ambities. Je wilt bijvoorbeeld:


– groeien in (persoonlijk) leiderschap.– meer rust en overzicht voor jezelf creëren.– plannen omzetten in acties.– meer betrokken en bevlogen medewerkers.– meer klanten werven en deze inzetten als trouwe ambassadeurs.– een hogere klanttevredenheid.– een betere medewerkerstevredenheid.– eenvoudiger beter personeel aantrekken en vasthouden.


Werken aan groeiOp de een of andere manier lukt het je maar niet om je ambities te realiseren. Je wordt te veel in beslag genomen door de dagelijks praktijk en kunt alle ontwikkelingen nauwelijks bijhouden. Of je medewerkers lijken soms ook maar niet te begrijpen wat je wilt en je vraagt jezelf soms af waarvoor je het ook alweer allemaal doet. Zelf lukt het je maar niet om al je mooie plannen in acties, en dus in successen, om te zetten.


Soms helpt een goed gesprek met een objectieve coach je al op weg. Soms heb je iemand nodig die je helpt om de organisatie en je medewerkers in de juiste versnelling te krijgen op weg naar verdere groei en ontwikkeling. Soms moet je het gewoon helemaal anders aanpakken.


Ik help je graag om je groeiplannen structureel en doelgericht te realiseren vanuit het uitgangspunt: ‘Persoonlijk groei met zakelijk resultaat’.

  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding