Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

MKB Netwerk Roosendaal

Adres Kroevenlaan
Postcode 4707 BJ Roosendaal
Website http://www.mkbnetwerkroosendaal.nl/
Contactpersoon
Aantal leden
Kosten lidmaatschap
Toelichting

Het MKB Netwerk Roosendaal is een initiatief van aansprekende ondernemers in Roosendaal die behoefte hebben aan een club waar ondernemers zich thuis voelen en waar ze kennis en kennissen kunnen opdoen. Het MKB Netwerk Roosendaal is voortgevloeid uit het MKB- Roosendaal en fungeert tegenwoordig als dé netwerkorganisatie in Roosendaal en omgeving. 

Netwerken gebeurt overal, het biedt ondernemers de mogelijkheid om hun klantenkring uit te breiden en kennis en ervaring uit te wisselen. Netwerken is geven en nemen en is één van de meest actuele manieren om uw bedrijf onder de aandacht te brengen én te houden. Het succes van uw bedrijf wordt, zoals iedereen weet, niet alleen bepaald door het product of de dienst die u verkoopt, maar ook door de manier waarop u uzelf en uw bedrijf presenteert. Laat uw gezicht zien! Het MKB Netwerk Roosendaal zorgt voor een ontmoetingsplaats waar interessante netwerkavonden worden gehouden met boeiende sprekers en onderwerpen waar alle ondernemers in Roosendaal bij willen zijn. Ook u kunt u zich hier als bedrijf promoten.  In het MKB- Netwerk voelen ondernemers zich thuis en wordt er geen onderscheid gemaakt in personeelsomvang of branche: elke ondernemer in elke branche (bouw en industrie, zorg, zakelijke dienstverlening, (detail)handel, horeca, recreatie en toerisme) is welkom. 

Bent u er ook aan toe om nieuwe mensen te ontmoeten en daarmee nieuwe mogelijkheden voor u en uw bedrijf te creëren, wordt dan lid van het MKB Netwerk Roosendaal!!

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • ZandBij
  • No Corners
  • ONZE Vastgoedpartner
  • Easyspaces
  • Innoverend Werken 22-03-2018
  • Laan 22
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Huijgens Kertzman
Video WBBP
Christian Keijsers