Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Over Business Plaza

Initiatiefnemers:
WestBrabant Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Lily Wierckx, de manager van WestBrabant BusinessPlaza. WestBrabant Business Plaza biedt alle Ondernemers uit WestBrabant een platform om zich te profileren.

Doel WestBrabant Business Plaza:
We willen de regionale economie versterken door ondernemers in de regio met elkaar te verbinden waardoor het met elkaar zaken doen eenvoudiger wordt. WestBrabant Business Plaza biedt daarvoor een ondernemersplatform voor ondernemers uit de regio om zich te profileren. Op WestBrabant Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in WestBrabant vindbaar. Op WestBrabant Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit WestBrabant. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.

Bedrijfsprofiel:
Uw eigen bedrijfsvermelding is GRATIS op WestBrabant Business Plaza. Als Member (€ 50 per jaar) krijgt u 10 extra faciliteiten. Het toevoegen van uw gegevens maakt u beter vindbaar. WestBrabant Business Plaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het invullen van uw profiel wordt uw vindbaarheid dus verbeterd!  

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door WestBrabant Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klikt u dan hier.

Adverteren:
U kunt uw bedrijf beter profileren op WestBrabant Business Plaza. Al vanaf € 125,00 kunnen wij voor u een campagne op maat maken. Om te komen tot een optimaal rendement is het goed om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en hier een campagne op te schrijven. Wilt u weten wat de standaard mogelijkheden zijn? Klik dan hier!

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • Fit 20
  • Borchwerf
  • Koch Advocaten
  • BDO
  • De Dooij
  • Café Calypso
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Eindejaarborrel
Video WBBP
Innoverend Werken 22-03-2018