Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Vacature: Netwerk Engineer

Terug
Over dit prikbord item
Opdrachtgever Veerman ICT
Locatie Helium 8, Oud Gastel
Budget
Geschatte looptijd Contract voor onbepaalde tijd
Deadline

Omschrijving

Veerman ICT in Oud Gastel (op de gemeentegrens van Roosendaal) is op zoek naar een fulltime ervaren Netwerk Engineer gespecialiseerd in security.

Veerman ICT (www.veermanict.nl) is een vooraanstaand bedrijf als het gaat om ICT-gerelateerde vraagstukken. Het team heeft veel ervaring op verschillende gebieden welke variëren van de implementatie van een bedrijfsspecifieke applicatie tot het ontwikkelen en beheren van complexere ICT-infrastructuren. Wij combineren deze ervaring en kennis met de kenmerkende West-Brabantse nuchtere mentaliteit. Het resultaat hiervan is een uitermate plezierige en vooral menselijke werksfeer.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je onderdeel van het Networking Team. Met jouw analytische en probleemoplossend vermogen ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van netwerkinfrastructuren.

Binnen onze projecten ben je projectverantwoordelijk, regel je alles zelf en krijg je veel vrijheid en bevoegdheden. Je werkt voor relaties door heel Nederland en je werkzaamheden kun je door de goede infrastructuur veelal remote uitvoeren. 1 á 2 dagen per week ben je bij de relatie op locatie werkzaam.

Je optimaliseert de performance van netwerkomgevingen door de juiste hulpmiddelen en oplossingen te ontwerpen, te implementeren en te integreren. Netwerk gerelateerde vraagstukken analyseer je en los je op. Dit doe je zowel proactief als naar aanleiding van incidenten. Daarnaast ben je zowel intern als voor klanten bezig met het beveiligen van netwerken, het classificeren van gevonden kwetsbaarheden in systemen en het maken van gerichte securityadviezen. Voor klanten, partners, leveranciers en collega’s ben je binnen de projecten het eerste aanspreekpunt.

Voor grotere netwerk- en securityprojecten krijg je primair de rol van Solution Architect en schets je de netwerken en oplossingen. Bij deze complexere opdrachten werk je hecht samen met collega’s .

Je werkt 40 uur per week in een jong, multidisciplinair team waarbij jij een van de aanspreekpunten bent. Je hebt direct contact met klanten, partners en leveranciers en je bent in staat op correcte en zelfstandige wijze de volledige keten, van advies tot en met oplevering van de gekozen oplossing, inhoudelijk te begeleiden.

In deze functie werk je onder andere met producten van Cisco, Cisco Meraki, Juniper en HPE.

Wat biedt Veerman ICT?

Werken bij Veerman ICT betekent een echte technische uitdaging. We garanderen dat je bij ons veel gaat leren en je inhoudelijk kunt verbeteren. Met veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid heb je een directe bijdrage in het succes van ons bedrijf.

Afhankelijk van kennis en ervaring krijg je een maatwerk arbeidsovereenkomst met een marktconform salaris. We vinden loyaliteit en een goede werksfeer belangrijk en investeren daarom veel in secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bieden we een goede pensioenregeling, sportfaciliteiten, lunch van de zaak en voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. De laatste vrijdag van de maand luiden we met alle collega’s het weekend in met bier en bitterballen.

Wat breng je mee?

 • Je hebt relevante certificeringen op minimaal Cisco CCNP niveau
 • Je hebt aantoonbare kennis van securityproducten van Cisco
 • Je hebt ervaring met (complexe) security vraagstukken
 • Je bent en werkt proactief en innovatief
 • Je werkt ordelijk, accuraat en bent integer
 • Je hebt uitstekende kennis van netwerkapparatuur, netwerktopologieën, -protocollen en -oplossingen en datacentertechnologieën
 • Een praktische en flexibele instelling en een goed oplossend en analytisch vermogen
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring
 • Een recente verklaring omtrent gedrag

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij ons bedrijf versterken bij het verwezenlijken van onze ambities? Je CV met motivatie kun je sturen naar solliciteren@veermanict.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Reageren

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

 • ZandBij
 • No Corners
 • Aleco Sport Visions
 • De Persgroep
 • Innoverend Werken 22-03-2018
 • Laan 22
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Huijgens Kertzman
Video WBBP
Christian Keijsers