Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Schakel-Kracht zoekt sponsoren.

Terug
Over dit prikbord item
Opdrachtgever Mediationpraktijk-Westbrabant
Locatie Bergen op Zoom eo
Budget 2000 euro
Geschatte looptijd 4 uur
Deadline eind augustus 2017

Omschrijving

De Mediationpraktijk-Westbrabant eveneens medeeigenaar met Schakel-Kracht organiseert een mini symposium 'Het nieuwe scheiden doe je samen, Schakel-Kracht" op 24 oktober 2017

Het symmposium is bedoelt voor huisartsen, medewerkers GGZ, CJG en interne begeleiders van de scholen, wethouders en ambtenaren van de gemeentes.

Helaas zijn er nog steeds veel complexe scheidingen. Deze scheidingen hebben invloed op de lichamelijk/psychische gezondheid van de kinderen en hun ouders. Financieel brengt een scheiding grote onzekerheid met zich mee. Hierdoor zijn ouders vaak lange tijd uit balans en doen zij minder mee aan het economisch verkeer van de MKB.

Schakel-Kracht heeft een uniek aanbod met "het nieuwe scheiden doe je samen" om er aan mee te werken het aantal complexe scheidingen terug te dringen. Wij begeleiden de ouders tijdens en na de scheiding waardoor zij eerder weer in hun kracht staan. Zij kunnen dan een nieuwe start maken. Dit unieke aanbod wat bestaand uit onafhankelijk gratis coachvochers voor kinderen en ouders, past in de landelijke ontwikkelingen van WvS.  Schakel-Kracht wil dit unieke aanbod uitrollen bij de professionals. U als MKB willen wij graag een ook schakel laten worden.

Er zijn deze middag 4 sprekers. De LHV, samenwerkingsverbanden van de scholen en PO-Ondersteunt hebben hun medewerking al toegezegd.

Wat zouden het erg op prijs stellen om een gift te mogen ontvangen van u als ondernemer om dit mini symposium financieel mee te ondersteunen. U kunt hierbij denken aan een gift voor koffie/thee ed, ruimte, sprekers of een drankje. Uiteraard wordt uw bedrijf geboend als belangrijke sponsor tijdens het symposium. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk Moerenhout, tel: 06-13441428 of henk@schakel-kracht.nl

Kijk ook eens op www.schakel-kracht of www.mediationpraktijk-westbrabant.nl

Wordt u ook een Schakel?

Reageren

Members en partners van WestBrabant Business Plaza

  • ZandBij
  • No Corners
  • Aleco Sport Visions
  • De Persgroep
  • Innoverend Werken 22-03-2018
  • Laan 22
Profiteer van de voordelen als member van WestBrabant Business Plaza Meld u nu aan

Huijgens Kertzman
Video WBBP
Christian Keijsers